Bantu saya !

Sy mengalami resdung yg teruk 😭 tapi tak boleh nak makan ubat,sebelum sy pregnant sy dok mkn ubat farmasi,tapi skrng sy tak boleh nak mkn ubat..skrng sy pregnant nak masuk 7week dh.. apa yg perlu sy lakukan ? Help me 😭😭😭😭 letih sy dok bersin2 dan selsema #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kami semua tk boleh nak bantu ,yg boleh bantu dan tahu tentang semua ni hanya dr je😅better awk direct dr jgn sini