pn lieza

Sy lwt period dlm msa 4 hari sy cek, naek line upt dua cuma kabur, esoknyer sy turun darah, x tahu piriod or what, uolss penah x mcm sy, 11 ni bru nk cek amik drh semua. #sayabuntu

6 Balas

sy pernah.. positif 5 weeks...smnggu lepas tu period...perut sakit lain mcm..

5y ago

In Shaa Allah sis..moga ada rezeki utk kita.. aamiin 😊😘

InsyaAllah sis. Ade rezki utk sis. Doa byk2 diberikan zuriat dr Allah swt.

in sha Allah xde ape tu sis.. jgn risau sgt.. sbb awl lg..

5y ago

aamiin..

Cek darah lebih tepat.. xpelu tertanya2 lg

5y ago

Ok sis, sy bca... Doa2 kan lah kot2 ad rezeki sy lgi😔

Try cek upt lg. Takut chemical pregnancy.

5y ago

Amin.. semoga ada rezeki awk..

Chemical pregnancy mungkin

5y ago

Sbb sy pon penah kne. Xpe sis nnti mnggu dpn try cek upt blek -ve ke +ve. Klo +ve ade rezeki . Jgn sdih2 oke😊 be strong