Adakah vaksin pfizer tidak mengganggu tumbesaran baby trimester pertama

Hi.. sy kerja sbgai frontliner.. sya suda menerima vaksin dos 1.. semasa suntikan dos 1 sy tidak sedar yg saya mengandung 3 minggu 4 hari .. sehari selepas vaksin baru saya tahu saya mengandung.. adakah vaksin tersebut selamat tuk trimester pertama? #ingintahu #pregnancy

2 Balas

awk ambk ke suntikan vaksin dos kedua? sy skrg pregnnt 5w, hr ni dpt tarikh utk cucuk vaksin 8.8.. risau nk cucuk ke x.

3y ago

yaa.. better ambil sis 👍🏻