Slm, susu apa yg sesuai utk preggy mommy. Yg agak boleh telan tak loya. Byk sngt brand susu

Sy jenis yg xboleh mnum susu. Rse nk muntah #firstmom #pleasehelp

30 Balas

sy minum hl je awak.. sbb susu jenis tepung xboleh nk minum.. mesti muntah blik.. selain tu sy byk mkn buah buahan❤️

if takleh minum susu, sis boleh je makan pil kalsium utk gantikan susu. saya pun makan pil kalsium sbb takminum susu

2y ago

saya ambik pil kalsium (obical) kotak warna purple

sy tak boleh telan susu tepung.. minum susu kotak... farm fresh ke, dutch lady ke, hl ke semua ok janji susu

Anmum Materna sya mnum yg ni sbb alahan teruk smpai skrng wlaupun dh msuk 36 week.. sya pun first mom 🥰

hai puan..puan boleh cube vitamin kalsium,kalau untuk naikkan hb,boleh cuba wildan mama premium.harap membantu.

2y ago

vitamin kalsium ni boleh dptkn kt frmasi atau dktor bekalkan? susu rizqi mamadil ok tak. ad jugak yg suggest susu tu

enfamama , sy dari 5week dh minum tak loya , rasa pun berlemak je . minum perisa vanilla

Saya dlu minum enfamama chocolate minum sejuk2 sedap.. promama tak sedap rasa hanyir

cari susu fav coklat. sya susu putih xbole minum.

campur kurma dlm susu