Waktu pengambilan makanan untuk anak baru masuk 6 bulan..

Sy ingin tahu makanan ape yg untuk anak yg baru masuk 6 bulan..dan ingin tahu waktu sediakan makanan itu..boley ibu2 yg berpengalaman kongsikan..🤗tq😉#pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

awak follow fb happy baby food malaysia. dkt sana admin rajin share dn ramai mommy share resepi baby dorang dkt sana☺️ awal2 ni awak boleh buat 4dr dulu. 4dr ni function dia untuk mengenal pasti baby alergik dgn makanan apa. ni contoh 4hari pertama bubur kosong + evo. dah lepas 4hari baru tukar pula bubur kosong + labu + evo. next bubur kosong + pakcoy + evo dan seterusnya

1y ago

evo tu apa