Sakit dkt bawah belah kanan

Sy hari ni 27w3d..sakit gila dkt bawah sebelah kanan..dgn sakit pinggang..nak bdiri pn sakit..lagi 2 hari cek perut..ibu2 ada x rasa benda yg sama?..risau sbb anak no 3 ritu bsalin ngam2 37w..jgn la bsalin awal yg ni..sbb sy anak no 1 41w,no 2 38w,no 3,37w..#ingintahu #risau_sangat

1 Balas

hai mommy. wah mommy lagi banyak pengalaman drpd sy. hehe. masa 2nd baby sy pernah rasa sakit bahagian bawah abdomen dan nurse cakap tu sebab kita tampung berat baby tapi elok mommy confirm dengan nurse la ye.