Period or something

Sy hairan skrg ..period tp darah sikit sgt starting dgn coklat gelap then sikit sgt..mcm nk last2 kita period tu. Knp eh? Bulan lepas okay je..bnyak je...bila dh nk hbis bru jd ke wrna coklat gelap... Tp ni tak terbalik....td tghari nmpk la lendir merah tp sikit sgt... Mcm spoting je then skrg xde darah tapi sakit kat bhgian bawah abdomen tu mcm period...#pleasehelp

5 Balas

bln 12 period saya pun sama mcm tu. Saya pun mula ingat la normal sbb hormon. tup tup bln 1 xde period. bila cek pregnancy test positive. now dh masuk bln 2 cek ultrasound 6weeks + pregnant

7mo ago

Alhamdulillah tahniah sis, sy x preggy pun sy period pulak ni😂

Klu sye normal mcm tu.. kdg period start dgn warna gelap dlu lps tu bru darah fresh.. Dlm islam pun, darah merah, darah coklat still consider as haid..

coklat ni kalau ikutkan darah2 lama sis. period teratur tak? kalau rasa simptom pregnant, check upt sis. semoga ada rezeki buat sis :)

Saya pernah consult doctor & dia kata bila umur dah makin banyak ni normal kalau hormon kacau. Period tetiba camtu camni

normal

7mo ago

Alhamdulillah sy period ni.. hahahahaha banyak... bukan apa takut pregnant. tp cek upt ngtve. sbb hrtu sy ada jngkitan kuman tp tkut jgk pregnant yelaa rncg sdri guna kondom kan😂