Spotting ke?

Hi sy first time mom (6 minggu, 4 hari) nak tanya kepada sesiapa yang berpengalaman atau tahu. Adakah cecair seperti dalam gambar ini spotting atau bukan? Normal ke? Dia tak datang hari² tapi kadang kala akan dtg dalam kuantiti yg sikit. Bagi saya macam keputihan tapi tak pasti sebab coklat cair, kadang² warna pink cair juga. #spotting #Spotting1sttrimester #firsttimemom

Spotting ke?
2 Balas

bed rest sis .kurngkn berjln..lg baik pergi scan utk kepastian

5mo ago

hi sis,macam mana sekarang..masih Ada lagi spotting tu ke