Spotting ke?

Hi sy first time mom (6 minggu, 4 hari) nak tanya kepada sesiapa yang berpengalaman atau tahu. Adakah cecair seperti dalam gambar ini spotting atau bukan? Normal ke? Dia tak datang hari² tapi kadang kala akan dtg dalam kuantiti yg sikit. Bagi saya macam keputihan tapi tak pasti sebab coklat cair, kadang² warna pink cair juga. #spotting #Spotting1sttrimester #firsttimemom

Spotting ke?
2 Balas

bed rest sis .kurngkn berjln..lg baik pergi scan utk kepastian

5mo ago

hi sis,macam mana sekarang..masih Ada lagi spotting tu ke

ni dh hari ke berapa mcm ni sis?

5mo ago

tak pasti, saya tak keep track pula sebab dia kadang² je dtg 😥