Gerakan baby

Hi sy first mom , skrng klau prgi scan bby usia kndungan nya dah 17w , sllnya gerakan bby pling awl blh rasa seawal brpa mnggu and sllnya gerakan tu rasa mcm mna ye .. ?#firstbaby #seriusnanya

9 Balas

Sy 17w da rasa.. rasa dia mcm perut berangin.. tapi xkuat.. kena perhatikan betul2…

12mo ago

betul tu sama dgn sya... sya buka selawat or ayat²al quran mmg ada gerakan.. tgok perut betul² ada gerakan lembut je dkt perut sya...