Due disember, nk prepare beli pampers newborn tapi

Sy first mom, Now dh 7months, nk prepare beli pampers newborn (baby girl), sy dh survey mcm ramai kata drypers/petpet bagus.. tapi skrg ni sy keliru nk beli size newborn 1 bag dulu atau beli 2 bag atau atau beli 1 bag tgk dulu mcm mne sesuai ke dgn anak nnti? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

35 Balas

saya syorkan beli Pampers momohouse yg NB bru rm13 / 50pcs . sbb baby NW akan kerap popoo 4 5 kali sehari . so beli yg ni je . berbaloi ..

Saya dulu beli 1peks ja dulu nb, hbis 1 peks tu trus beli saiz s .. anak kluar 3.3 pkai saiz nb sat ja , lgi pon beza skit ja dgn s

sye pakai merries super premium mmng best produk. sesuai sngt u tuk Newborn (tape) . smpai skrang sy pakai pants (M) for my baby.

8mo ago

nak dapatkan free sample untuk try boleh buka link merries punya. taip je Kat google free sample merries.

beli 1 pack je dlu tkut anak xserasi dgn pampers. dh kluar wad nnt bru beli lain. petpet cutting kecik sikit.

beli 1 pack je dulu sis.. kadang kulit anak ni tak sesuai dgn brand tertentu..so kena try mana yg okay

Beli 1 dlu.. xcukup baru tambah..sy dlu beli 2.. endup baby allergic dgn pampers tu. Udah membazir..

Beli jer dlu 1 bag sebb klu drypers 1 pek tu 80pcs incase bby dh lhir n pakai bnyk bru beli lagi,,

1pack dulu utk standby bawak g hospital. nnt lepas keluar hospital boleh beli lain awak😁

beli je newborn 1 pack dulu. kdg baby kulit sensitive kena tukar2 pakai. try an error