Risau dan berharap

Sy esok dah nak ke hospital utk scan before ni dah scan tapi nampak kantung saja. Doakan esok dah nampak janin n heartbeat kalau tak doktor suruh cuci. Kandungan baru 9wks sbb before ni sy chemo jd appt mmg di hospital dgn doktor pakar takleh tangguh.😟Sy harap sgt kandungan ni selamat sampai bersalin sebab sy mmg ttc.#firstmom

4 Balas

InsyaAllah mommy and kandungan insyaAllah selamat dan sihat. Don’t worry okay.