Berpantang sendiri

sy due bulan 11 & planning nak pantang sendiri..tapi tak tahu tu pilihan yang terbaik atau tak sebab sy ade anak umur 3thun yg perlu dijaga jugak#advicepls

2 Balas

cuma kita saja yg boleh tahu tu pilihan terbaik ke tak tuk kita.. 😅 macam saya pun pilih berpantang sendiri walaupun anak 1st, sbb dgn diri sendiri ada sakit belakang, tak sesuai nak pantang rumah mak yg 2 tingkat, toilet duduk di tingkat atas.. tp mak pulak dah agak tua, takkan nak harap mak masak hantar makanan ke atas, alangkan kakak2 pantang 20 tahun lepas pun mak tak buat macam tu.. jadi pantang rumah sendiri apartment ni lg mudah, toilet semua duduk, jarak bilik, toilet, dapur pun dekat2 je.. jadi awak list kan la pro n cont, apa yg lebih apa yg kurang kalau pantang sendiri.. agak2 tak kuat masa mula2 tu, hire CL..

2y ago

kalau ikut sy lebih selesa rumah sendiri..semua blh ikut timing sendiri😅..btw thanks awk

awk due bln 10 ke 11?

2y ago

napa birthclub awak bulan october klu due november😅