Pening buntu

Sy dr 1 days pregnant sampaila dh 35 week 2 hari..x perna melakukan hubungan dgn suami..suami pun x perna ajak or mnt tuk bersama..normal ke? #mommybuntu

7 Balas

Sama mcm suami sy. Foreplay ada la tp tak sampai ke seks sbb pernah keguguran dulu. Apa2pun boleh bincang dgn suami ya puan. Maybe dia taknak apa2 jd kat puan dan baby/dia tak tau boleh bersama isteri wktu mengandung.

Tak normal. Seriously u better check urself or husband. Lelaki mana boleh tk bersama lama sngt

Mungkin suami tak nak sis sakit atau juga tak nak baby jadi apa2.

normal.. bagi suami yg takut jdi apa2 kat ibu dan bayi..

Mgkin suami takut apa2 kan baby..

4y ago

tq

Tak normal.

Normal