Plasenta previa / Uri rendah?

Sy disahkan doktor uri rendah tahap 2 skrg..sy rasa down sgt.. Ada ke pglaman mommies yg penah alami uri rendah ni? Doktor kata boleh naik sendiri..any tips can share here ok.. Tolg doakan uri sy kembali ke tempat asal ye..dan doakan juga baby sy sihat walafiat.. Terima kasih yg mendoakan :) #urirendah #plasenta_anterior

1 Balas

depends pd keadaan dan rezki rsnya...kalau Allah tetapkan kita uri bwh xblh naik..xpe..kita positive je.just doa mg smuanya baik2 shj dan slmt..kena kuatkn smgt jgn buat kje2 berat..bykkn bedrest dan puasa dr brsm.husben serta xblh jln jauh sbb risiko..kalau ada rezki uri naik ke atas alhamdulilah..jika xde pun xpe ...Allah nk bg kita pahala dr kita brsbr..sy doakn mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin ❤️

2mo ago

alhamdulillah t8 care 😉