Mcm mna bakal ibu² jalan itik eh dihujung kehamilan?

Sy dh sakit hbis badan² lutut pun dh tk kuat nk jln itik memang tk bolh dh nk btnya😓org kata bnykkan berjalan tapi Time mcm ni dgn kaki bengkak jln dan berdiri sekejap dh sakit² tumit bukn nk bagi alasan tapi Tula hakikinya rasa nk tido ja😓 ada tk ibu² seperti sy#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

xleh buat sorang2 sis..kena berpaut pd org kalau jln itik ni, buat squat tepi katil pun boleh..jalan biasa pun blh jugak..