Mcm mna bakal ibu² jalan itik eh dihujung kehamilan?

Sy dh sakit hbis badan² lutut pun dh tk kuat nk jln itik memang tk bolh dh nk btnya😓org kata bnykkan berjalan tapi Time mcm ni dgn kaki bengkak jln dan berdiri sekejap dh sakit² tumit bukn nk bagi alasan tapi Tula hakikinya rasa nk tido ja😓 ada tk ibu² seperti sy#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

xboleh buat jgn buat. nnti kang xboleh bgun. boleh buat exercise lain, buat squat boleh, duduk ats gym ball boleh. kerapkan bersama pon boleh. boleh tgok dkt utube utk 3rd trim exercise. buat mana yg boleh je. xboleh jgn buat.