38 week minta pendapat ibu2 dlm ni

sy demam selsema batuk.. tadi pgi prut ada sakit2 5minit lepas tu jam 2 xda sdh dtg sakit nya.. korang sy patuh p hsptl ka.. bingung bah sy

3 Balas

Sis demam kn..apakata pi hospital..check keadaan bby..akak sy demam wktu hjung2 ..jntung bby lemah,. Dr decided emergncy czer

3w ago

alhmdulilah sis sy da selamat melahirkan bby girl secara normal.. ank ke5 alhamdulillah jantung bby sihat2 sm sy tgh dlm demam batuk slsma.. skg d rmh sdh 😊 tq ya sis