CUCI BAJU BABY

Sy dah msuk 30wks, ada x ibu² yg msuk 30wks dah cuci baju2 baby n beli brg2 keperluan baby yg lain? Ank first, jdi sy nak tau ibu2 mula cuci baju baby n kemas2 apa yg patut wks brpa😆😆sbab risau juga klu t'branak awl #ingintahu #pleasehelp #firstmom

27 Balas

saya belum 😂ank no dua ni dh msuk 33 weeks pun masih x basuh semua baju dia lagi 😂😂

saya 32weeks baru start cuti baju baby . n beli barang baby sikit2 . lambat saye ni 😅 . s

Saya masih ada brg xbeli.. Nurse dah bebel suruh prepared beg hosp.

blh dh nak start basuh n pack siap². awal xkalut☺️🤭

Saya pun sudah pack hospital beg. 30 weeks 2 days...

sy dh siap pack dlm beg hospital dh sis 😁 #31w6d

Sy dh 33w baju2 baby pon belom basuh ape lagi 😁