Pregnant atau tidak

Sy dah lewat period 16hari ..dah buat upt negative..bila ye masa yg sesuai n hari ke berapa boleh tahu kita pregnant ker tak...sy first time jadi mcm nih...#pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Kalau rasa was2 sis boleh check terus ke klinik sis, lagi details check air kencing dgn darah sekali, then dpt tau yg sis disahkan pregnant, lambat sngt period tak dtg tu boleh jadi sis pregnant huhu

Kalau 16 hari lewat upt masih negative. Mungkin masalah hormon. Period lambat dtg

3y ago

hye sis ..bulan ni tak tahu np lambat sgt ..dtg period ye...28 baru period..hurrmmmm