Mucus Plug

Sy dah 38week. Smlm turun lendir+darah tp sampai harini belum ada contraction. Baby masih aktif mcm biasa. Sy kena ke pac jugak ke walau tanpa contraction?

Mucus Plug
2 Balas

dah pegi pac smlm.. separuh hari tunggu..last result belum ada bukaan dan servik masih tebal. discharge

11mo ago

kan sis.. sy kena seluk sampai 2kali. harini subuh darah turun. katanya memg lps seluk akan turun darah sikit. contraction belum ada jadi sy xpegi pac sbb dh serik selagi xrasa betul2 nak bersalin😂

pergi hospital jak.. tanda2 da tu