34week usia kandungan

Sy dah 34week tp kerap btl rse mcm nk bersalin,SKT,kdg2 die hilang,nk pergi serah diri MCM rse awal lagi,cntraction palsu ye org pngil...

2 Balas

normal sis, tu contraction palsu. tp if contraction tu makin kerap and makin kuat dlm selang 5-10mnt, blh ke hospital. tanda nk bersalin tu.

saya pun hari ini 34minggu 6hari... sakit mencucuk2 kat bawah. baby mcm kuat btul mengeras tolak perut, sampai berkerut2 muka tahan ngilu