35 weeks baby transverse lie

Hi.. sy da 35 weeks.. anak kedua.. sblm ini anak bersalin secara csect. Ada ke peluang utk beranak normal yer memandangkan anak 1st da masuk 5 tahun. Sy xnk la csect lagi.. tpi baby dduk melintang pulak.. klau bole nk cuba normal.. tp sy xtahu rsa contraction, sy xde pgalaman sbb anak 1st 35 week da kena operate sbb placenta previa. Biasanya brp weeks yer dah mula trun tanda2 nk melahirkan? ? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

pengalaman kakak ipar dulu dia pergi berurut perut dgn bidan kmpung.. alhamdulillah boleh beranak normal