kecelaruan ibu muda

sy bf + formula utk anak sy 2 bulan. boleh dikatakan my baby lepas minum susu formula mesti nk bf padahal sukatan ikut umur. then tk cukup timing nk susu bf lg. kdg2 pelik mcm mana baby yg 100% minum susu formula boleh survive ikut timing tp my baby mesti kena top up susu badan. susu sy kurang tu campur formula #curiousmama

1 Balas

Pam susu ke. Mcm mana tau susu kurang

5y ago

pam n direct. sb kalau pam dua belah msti dpt 2-3oz je. kalau direct baby akan geleng2 kepala.