berhenti makan pil perancang

sy berhenti mkn pil perancang awl tahun ni, bulan lepas period dtg mcm biase, tp banyak lebih drpd sebelum2 ni. bulan ni period dtg lewat, normal ke? #seriusnanya #bantusharing

6 Balas

Normal ke x tu tak pasti, sy mse mkn pil perancang, peod jd 2x sebulan.. Lps stop pil perancang peod back to normal..regular.. Sebulan sekali.. Kdg2 ada lewat jugak sbb stress atau penat..klo lewat lama sngt kena test pregnancy la..

12mo ago

Ohh sama jugak ye, lps stop tu, bulan seterusnya peod sy jd regular sis.. Atas org mungkin..