Bersama suami

Sy beranak normal, 2nd degree tears. Maaf kalau soalan agak renyah and tak senonoh ye. Nak tnya mommies, pandangan personal and pengalaman, start onz balik ngn suami lepas berapa bulan beranak ye? Sy masih trauma lepas beranak ritu, takut dgn jahitan 😩#seriusnanya

1 Balas

yg ni puan sendiri yg tentukan.kalau masih sakit, jangan dulu mulakan. kalau rasa dh okay,tak rasa trauma puan boleh truskan..minta juga suami faham sbb kita melalui phasa dimana badan juga perlukan rehat secukupnya.. dalam kes puan, tak ada siapa boleh tentukan bila puan boleh bersama dengan suami melainkan puan sendiri. sebab pendapat saya, bersama ni kena atas kerelaan 2 pihak..kena 2 2 sama menikmati. harap membantu ya puan 😘

1y ago

Thank you for your beautiful word puan🥹