Harap double line

Sy baru2 ni datang period. Tp nak kata spotting pun entah la. Datang period tu x smpi 24jam. X byk dan x skit yg kuar period tu. Dlm masa yg sama saya jd mcm sembelit. 3 hari sy cirit birit, makan ja membuang, then badan sy seram sejuk mcm nak demam. Makan pun x lalu. Selama sy period ni x pernah2 sy mcm tu bila period. So lepas 3 hari x tahan sgt sy pun pergi klinik. After cerita smua tu, then doc tetiba suruh sy buat upt. Sy terkejut so sy buat je lah, sebab tujuan sy p klinik tu takut sy keracunan makanan ke kan. Tp result negative, tp lepas sembang2 dgn doc dlm 5min gitu tertiba garisan kedua tu naik samar2, tp doc consider negative juga. Doc ckp lg 2mggu dtg buat upt lagi. Kalau negative juga tgu next period pula. Doakan sy moga Allah mendengar doa sy dan sy dkurniakan rezeki anak Sesiapa di sini boleh share pengalaman pregnant. Setiap org kan berbeza2 cara nya.. #ttc3tahun

3 Balas

semoga dipermudahkan urusannya puan.. saya pon ttc 2y+ , but saya ttc with miscarriages. 3 Kali saya kehilangan. lain orang lain dugaannya kan😢. semoga Allah permudahkan urusan zuriat Kita tau. ni saya dpt tau sy pregnant lagi. Ya Allah hati ni rasa bercampur baur, alhamdulillah syukur mmng gembira, ditambah rasa takut trauma dan sedih. semoga Kalini Allah izinkan Kita untuk jadi parents 🤲🤲. Saya doakan Allah permudahkan rezeki zuriat puan

2y ago

alhamdulillah..sy tumpang gembira atas kehamilan puan, jaga diri bebaik ya..moga doa2 kita semua diangkat oleh Allah..kadang2 doa2 dari org sekeliling amat diperlukan dan Allah sangat suka bila kita doakan utk org lain..amin

pengalaman sy lebih kurg..sy kluar spotting tu 3hari skit2,bila darah stop sy pegi klinik nak cek masalah period.doc scan ovari,smua ok xde pcos dll.then sarankan buat upt n hasilnya negatif. doc sruh dtg smula 2week.balik hampa juga mase tu..lepas seminggu period xdtg2 lg n berharap..last2 sy period jgk akhirnya..alami msalah hormon cycle lmbat🙂 moga ada rezeki sis ye,ada tu.. sabar je

2y ago

trima kasih atas titipan doa..sy berharap agar awak dipermudahkan urusan dan dikurniakan zuriat..amin

semoga dimudahkan urusan