Mommy 21w5d

sy baru sihat dari demam 4hari , start kelmrin ulu hati tiba2 pedih suda makan pun tetap sakit n akan muntah , awal pagi tdi pedih gila jadi sy bawa makan hbs makan trus muntah so dia pedih balik sampai skg , trimester ptama sy teda mual2 atau alahan smua okay , please help ada tips kaa utk nda pedih ulu hati ni and bnda ni normal kaa ? Sakit n sgt2 nda selesa 😭 #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #mommysabahan #sabahanmom

1 Balas

elakkan makan makanan pedas & if masih sakit terus ke klinik/rujuk doktor. nanti doktor kasi ubat lega pedih ulu hati tu. seksa nanti mommy nak jalani rutin harian

2y ago

okay sis thankyou , sy pun rasa punca ulu hati sakit sbb sy kuat sgt makan pedas