Pregnant 5 week

Hi,sy baru pregnant 5 mgu..tp sejak smlm keputihan sy ada ckit koko² mcm last² kita period tu...itu normal atau ada yg kena?

2 Balas

sye pn mcm tu...normal pade saye..da kali ke 2 ni megandung sme je...sebelum mengandung tu...akan keluar darah "bayu'' mak saye kate la kn..sbb mase mak sye ngandungkan sye dlu pn sme mcm tu keluar darah sikit2 mcm tu...hihihi.. selang sebulan sye cek sye mengandung..alhamdulillah..da masok 7 mggu ni pn ri tu ade sikit2..tp x sakit ke ape...dok pn ckp xde pe2

2y ago

sme la sye 6tahun lepas ank 1st tu...teruja kn...lg bile ade darah2 tu keluar da mule takot...insyallah semoga kite smue dipermudahkan sampai besalin ye...🥰

normal ke kalau pregnant dah 7 minggu tpi ada keluar darah sikit²