Terbeli pampers baby

Hi..sy baru pregnant +-20weeks..tadi sy terbeli pampers baby masa tgh sale🤭agak² sempat x bagi ke baby sy nnti? Mcm terlalu awal...ingt ye,TERbeli.bukan sengaja sgt...sbb sy suka shopping on9.kalau dh dpt hrga pampers NB rm16 je per pek,xkn nk tgk saja pulak😵 #komenyangbaikaja #seriusnanya

1 Balas

Expired die bila? Kalau masih sempat pakai bila awak nk bersalin tu, boleh je bg baby pakai. Kalau x sempat (Short Expired), haaa pergilah sedekah kpd sesiapa / jiran yg baru lepas bersalin ke.. Tp x lama lg tu awak, awak pun dah 20 weeks. Should be okay kot untuk baby awak....