Uri di bawah 13 weeks

Hi,sy baru pergi check up dgn hospital pakar dan doc bg tau uri kat bawah dan sy kerap spotting. Dlm seminggu msti ada spotting. apa yg patut sy buat ya?#pleasehelp

4 Balas

hi nak Tanya, spotting macam mana ya? saya 2 hari lepas pun spotting coklat. banyakkan berehat. 2 hari je keluar. alhamdulillah sekarang back to normal balik. ada gejala ke nak tahu uri kita kat bawah? tq

2y ago

spotting sikit je sis ,kuar time nk buang air kecil.kadang coklat,kadang lendir cmpur darah sikit,tak sellu tapi kerap jgk. baby sihat alhmdulillah.cuma agak risau kalau uri still x naik.