Tidur telentang

Sy Baru 16w, lbh selesa tido telentang . Mgiring Rasa sakit tulang pinggul tambah Rasa mcm beban kt breast.. tak bahaya ke eh.. tp Cuba jgk utk mgiring kdg😌

2 Balas

Sy 14w kalau tdo kena alas bantal kt belakang badan baru selesa..dan ada bantal jgk di bawah betis bagi tinggikan kaki..kalau mengiring tak letak bantal memang sy rasa xselesa..

sama macam saya. tido pun mesti nak terlentang. kalau mengiring jadi sakit. kalau letak bantal memang lelama rasa rimas sangat.. stres kekadang

11mo ago

Kan... kadang xtaw dah nk tido cara mcm mana.. Rasa nk dduk je .