susu apa yang sesuai

Hi.. Sy anak pertama ngndung.. Boleh suggest kan x susu apa yg sesuai?

29 Balas

Fresh milk je.. Minum susu formula loya tekak. Sblm pregnant ok jee.. Alahan mungkinn 😅

Sy minum fresh milk masa first pregnancy sbb xdpt minum susu formula asyik muntah.

Saya minum low fat dutch lady..xbrpa mnat susu..tpi pksa jgk sbb fikirkn baby..

5y ago

Sy dah tak boleh masuk kalau DL lowfat.. kalau Fernleaf, alhamdulillah boleh terima😄

Awal2 prgy sy mnm susu hl, masuk 2nd trimester, sy mnm similac mom

Sy minum susu enfamama yg ade acid folic. Sy pun anak first. 😊

5y ago

Enfamama dekat mana je ada ye.. Cari dekat speedmart x de..

Sy minum susu tepung fernleaf full cream. Tiada gula tambahan

5y ago

Boleh xde masalah. Anak sis lahir sihat alhamdulillah. 3.3kg. Baru umo sebulan

Similac sis...memang terbaik dan sedap

Sy minum susu juna. Susu kambing.

Sy mnum susu yg ada folic asid.. Sedap

Sy susu lazz alhamdulillah ok