Breast pump untuk breast besar size 40.suggest pls

Sy ada masalah breast besar susah cari pump. First anak pun susu dpt sikit je. Igat this second baby nak cari pump yg better dgn harapan susu byk

2 Balas

size pump bukan bgantung dgn size breast sis..sukat size puting (diameter) kemudian +2/3mm. contoh size puting 21mm, boleh guna breast pump size flange 24mm. ada jugak kedai yg kita boleh cuba dulu pump sebelum beli eg. pumponthego. kalau nak lebih puas hati boleh ke kedai terus sis. :)