Pregnancy jenama ni result selalu tepat?

Sy ada buat 2 kali test smlm dan hari ni tapi result lain² jenama sama .. jenama ni ok ke ?sbb sy ada sistom pregnant tapi bila result mcm ni sy keliru ..#ingintahu #seriusnanya

Pregnancy  jenama ni result selalu tepat?
7 Balas

may be upt tu x ok tu sis..sis lwt piot bpe ari dh?sistom piot ngn preg mmg seakan sme sis..dan test 5-15mnt lbih kuang cm2 pstf..lbih dr tu valid sis..bter sis test time pg lpas bgn tdo

Sis lewat haid berapa lama sdh? Masa sy dulu lewat 1 hari jak cek double line alhamdulillah…

Yg bawah tu nampak macam double line. Nak lebih pasti, boleh cari clearblue punya.

Test guna upt lain jugak. Upt ni sama yg jual kat eco. Selalu false line

beli jnama clear blue 99% elok diiktiraf

guna clear blue

xok tu