Mitten And booties

Sy ada beli 2 set sekli dgn topi. Perlu ke tambah lgi cukup x agak2 dua??#firstbaby

4 Balas

anak2 saya ketika baby semua saya pakaikan stoking. tapi sarung tangan tu, saya tak pakaikan. saya lebih suka tangan dia belajar memegang. sambil susu2 dia, saya main2 tangan dia.. dan dia pegang2 saya. sometimes saya letak losen.. main2 macam tu. cakar muka? sebab tu lah saya akan make sure kuku dia sentiasa rapi dan bersih. bila dia dah biasa gunakan tangan dia, dia xcakar pun muka. topi ni cukup lah 2. pakai masa nak keluar p check up. stoking atau sarung kaki tu, better ada lebih sikit. mcm sikit sangat kalau 2 pasang je stoking.

2y ago

ohh oky tqq...nmpknye kne tmbah ni ..

saya mitten&botties ikut berapa pasang baju , macam saya 4pasang baju so mitten&botties dia pun 4pasang juga .. topi saya beli 2saja cukup

mcm sy frst prgnnt nurse yg bgthu...topi tu kne pki kan sbb umbun2 dia lmbut lg senng msuk angin....so dia akn suruh pakai kan topi,stokin

2y ago

xsemua yg depa bg dlm list tu kna bli ada ja xpkai

saya beli sarung kaki lebih..topi pun 5-6 ja