TVS SCAN 8W

Hi...sy 8w scan tvs tadi...doctor ckap kandungan 6w..nampak kantung and yolk sac shaja...ada ke kt sini ibu pengalaman mcm ni and skrg kandungan mcm mana?

3 Balas

Mungkin ovulasi lambat, jadi size kandungan tu tak sama dgn tarikh period kita. Takpe sis, yolk sac dah ada tu, next scan moga dah ada baby + heartbeat

masa anak first saya macam ni. jangan risau. pregnant ni tak boleh ovt. kena selalu fikir yang baik baik je

Repeat lg 2w…kdg awal2 ada je yg xnmpk,.lebih dr 10w tu tkut xnormal la klau msih xnmpk