Folic asid

sy 4weeks 5days nak minta advice.. if sy minum susu yang ada kandungan folic adid... saya masih bole ambil folic asid jenis pill lagi x? #4week5day#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

kandungan folic acid dlm susu tu mencukupi utk seharian tak? kdg yg ada dlm susu ni sikit, jadi lebih elok consume yg pil. utk susu selalunya org minum utk dptkan sumber calcium dan bknnya folic acid.

better ambik aje folic acid yang dibekalkan tuu sebab kita pun xtahu penyerapan yang dalam susu tuu banyak mana dekat dalam badan..Folic acid jangan skip ye untuk 4bulan pertama kandungan