Bayi melintang

Sy 35 weeks 4 days harini.. tapi bayi masih melintang.. blom masuk d laluan lagi.. ada ka sapa2 pena pengalaman ank berpusing mggu 37 or 38 nnt.. ada pluang ka bayi utk berpusing lg, org mang xbole sdh.. sebab dr awl bklinik bayi kalau xsongsang, akan melintang.huhu #pleasehelp

1 Balas

saya penah dh 37 week bru tau bby breech. kena admit seminggu di hospital..utk doctor pantau..biasa klau dh 37 week mmg xleh pusing dh..doctor pn pun x galakkan sbb bleh buat bby tbelit dgn tali pusat

2y ago

Tq for the info.. so mang d bg tarikh czer jala ni kan..huhu