sakit mcam sengugut

sy 28 weeks 5 hari... baby saya aktif alhamdulillah cuma skrng sakit bhgian perut mcm senggut gitu... ada x sama? normal ke iye... #firstmom #firstbaby #seriusnanya #ttc5y

3 Balas

skrg awk mcm mna sakit lagi ke atau ada jmpa doc? sy pun sakit jgak mcm sengugut risau pulak .

1y ago

sy sakit perut je sekejap2 jgk tapi ni dh 3 kali skit selang dlm 4jam mcmtu. xda kluar tanda pulak tapi baby gerak nk pegi hospital tkut nanti braxton hicks pulak .