Sakit kelengkang kanan

Sy 23w... dr awl prgnant smpai skrg...sakit sgt celah kelengkang ni...lg2 kalo tgh baring nk tukar posisi n nak bangun dr baring... ada mcm sy n dah pulih x....xtahan rsa...

2 Balas

sama lh sy sis..skg pun dh 24w..dri mula2 lenguh2 skit kangkg kanan..mmg seksa klau nk alih posisi tdo n bgun..mse yg anak 1st xde lah mcm ni,dh hjg2 bru rse ...

4mo ago

hu......sama...belah kanan...hrp2 lps bsalin ilangnlah sakit ni kn..