Kaki sembap

Baru 17w kaki sembap..sebelah kanan sembap sgt,yg sebelah kiri sembap...tapi biasa je..bukan ke kaki sembap ni 27w ke atas bru ada..mummy lain ada pendapat lain?..

2 Balas

lain org lain pregnancy journey dia mummy. kot mummy mengandung dah kali kedua ketiga pun xkn sama huhu. sy anak 1st hujung2 nk bersalin baru kaki bengkak. time anak 2nd langsung kaki x bengkak. pembawaan baby mmg mcm tu haaa

4w ago

mgkin perggy kali ni saya banyak kerja luar dan banyak berjalan berdiri..berat badan X bertambah..kali ni Mmg lain..kasut Keja Pon dah kena cari yang saiz besar..

kdg tu pembawakan baby tu xsama