Susah tdur malam

Sy 18week 5day .. susahnya nk tdur malam .. pusing kiri x kena, pusing kanan pun x selesa .. tdur melentang pula risau sbb takut risiko still birth nauzubillah.. susah betul tdur seriously .. sejam lebih pejam mata tapi x tdur2 jgk .. dah tu jam6 pagi baru menguap n trlelap.. #firstbaby

5 Balas

Saya strt week 14 lagi x selesa, last2 tau dah cara nk tidur nynyak, kena kepit bantal peluk, mngiring ke kiri, tangan kena sndiri letak bawah bntal bri boleh lena,🤭