Susu formula bayi hospital gunakan susu apa ye .sape yg tau

Susu formula bayi yg digunakan hospital kerajaan apa ye

5 Balas

Sy pun X tau lol.. sebap dulu lepas bersalin baby Masuk NICU ..Sy tny nurse Susu ape BG .Nurse ckp dia pun tak tau .then I tny dr. dr pun ckp ..dia pun tak tau ..aiyo lepas baby balik rumah ..susah sangat nak Minum Susu lain ..Baby ambik masa 2 Hari MCM itu utk Minum Susu yg Sy bagi .. Sy hospital Shah Alam Baby Sy 2 Kali MCM NICU 2 Kali pun cerita Sama bulan 2 2024

5mo ago

ouh bgus lah dh jumpa yg serasi..keras2 harga pun terpaksa beli janji ank sihat😚

Tak pasti. Kalau hospital swasta tempat saya bersalin, guna S26

5mo ago

sekarang guna s26..tapi muka naik ruam merah2..tak pasti tu ruam sebb panas atau sebab susu

saya bersalin prince court, nurse bagi enfalac

HTAA saya nampak dia bagi Enfalac

hospital sy pergi bg anmumlac

5mo ago

regency hospital