Susu formula

Susu formula apa yang sesuai untuk bayi berumur 4 bulan tiada kesan sembelit atau cirit-birit? #firstbabyl #bantusharing

3 Balas

yup kena try n error.. tgk juga ekonomi family.. survey jg keberadaan product dipasaran..kot jenis yg susah nak topup stok..Cuba Cari trail pek..banyak yg blh supply bg...Saya dah cuba untuk tukar susu anak yg dah setahun..buka je FB or Instagram mesti ade

yup try n error , but first try ...guna dutch baby , kalau bby tak berak lebih 3 hari . please pi klinik n tukar susu..

Kne try n error