Nak tnya 'lau nak tukar susu fm kena try and eror dlu kan' mcm mna nak tahu sesuai ke tak dgn anak?

Susu ducthbaby sesuai ke untuk naikkan brt anak?

1 Balas

klau susu tu ssuai dgn anak, auto berat badan dia akan naik. x kisah la ape brand pun. tp klau susu tu ssuai dgn baby tp berat x naik normal, then kena beli pediasure. pediasure mmg susu yg utk naikkan berat baby n budak kecik. boleh try appeton junior jugak

1y ago

Lau cirit birit cmmn ya. Contoh brpa kali dalam shri dia brk