Kerap berak 5 bulan

Susu Direct bf sahaja. Tapi lepas susu je berak. Lepastu berak dia sikit2. Dah berapa hari dah. Susu 6 kali berak pun 6 kali. Perlu ke saya buat pemeriksaan doc di klinik?. Berak dia kadang2 cair dan warna hijau. Lepastu nnti berak kaler kuning sekaan akan jingga.#firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Hi, Puan. Kalau baby hanya minum susu ibu, normal sahaja. Tapi kalau Puan risau, boleh sahaja Puan buat pemeriksaan di klinik. Mereka lagi arif dan Puan juga boleh meluahkan kerisauan Puan kepada doktor. Harap membantu.