Confuse

Susu apa sesuai untuk 1st trimester ye?

2 Balas

Sy mnum unmum dri ank first smpai now preggy no 3.. Sy pnh try enfamama, sy mntah n cirit birit.. Ape pun sis kne try dulu, ade Susu yg sesuai utk bdn kita, ade yg x sesuai.. Kdg2 preggy ni lidah n tekak lain2.. N kalo Susu xley nk telan, mkn laa pil kalsium. Smoga mbntu 😘

5y ago

Okay2, tq 😊

Dulu saya minum anmum tapi tak sesuai, asyik muntah je. Then dr kata takpe boleh je minum susu biasa dutch lady tu asalkan minum susu utk kalsium. Bila minum susu dutch lady full cream tu ok. If not susu HL tu pun ok

5y ago

Okay, tq ye 😊