Susu utk ibu preggy 🙂

Susu ap yg sesuai utk ibu preggy (11w) 🤭 Takot nak cuba sebab lekat GDM 😂 TQ yg sudi komen #firstbaby #bantusharing ❤️

18 Balas

sy minum susu rizqi mamadil dr awl pregnant sampai sekarang..dlm pantang pn boleh minum susu ni

sebelum mengamdung peminat susu tegar. lepas masuk 6weeks. susu tak boleh nak telan. 🤢

Sye minum susu rizqi alhmdullah hb air kncing smue oky Dan Boleh hilangkan rse mual yg teruk

2y ago

1 Box RM 79.00 sis.. sis bolh cri kt fb tekan susu rizqi Nnt msti ada

Sy mnum susu soya je..Sbb klau mnum ssu tpung jd cirit birit berlarutan😂

saya minum susu lazz kurma atau wildan mama premium

fresh milk.. elakkan susu tepung

cari susu kambing yg xade gule

enfamama, susu low fat..