Supliment ikhtiar hamil?

Supliment apa yg moms consume wktu ikhtiar hamil??saya kawin bulan 12/2022 ..tpi usaha utk ada anak waktu bulan 1&2/2023..skrg 27/2/2023 uzur dtg awal plk🥺!!gagal lagi!!sy consume folic acid je!!cuba suggestkan supliment yg moms consume and menjadi!

18 Balas

salam. sy n suami amalkan sayuran byk, xmkn ikan keli dan mna2 ikan laut dalam. taugeh xtnggal dan kurangkan manis. alhamdulillah, lepas 3 bln preggy

Sis waktu subur g gateway dgn suami, tak kisah mana2 asalkan tempat yg romantik2 berhoneymon☺️☺️

Try ganilia. Sy mkn sebotol Alhamdulillah Allah bg lekat. Sambil2 tu eat healthy. Cut fast food & sugar

Try pregnancare .. lepas period track ovulation guna opk ..

Sye amalkan produk listra,,yg kandungan dia ada buah zuriat

baru lagi tu.cuba lagi

jgn stress..enjoy je

Pregnacare sis